Onze werkwijze

Wij geloven dat een transparante en correcte werkwijze het resultaat naar een hoger niveau tilt. Daarom stappen wij vrijwel nooit van onze werkwijze af. Bekijk hieronder hoe onze werkwijze in elkaar steekt.

Oriënterend gesprek

Na contact te hebben gehad stellen we voor een gesprek in te plannen, onze voorkeur gaat bij projecten altijd uit naar een gesprek op de betreffende locatie. Echter is het ook altijd mogelijk een telefonisch gesprek of online meeting in te plannen.

Gesprek

Advies

Advies

Na elkaar gesproken te hebben en alle wensen duidelijk in kaart te hebben gebracht is het zaak om een helder adviesrapport op te stellen. Hierin zorgen wij voor een zo duidelijk mogelijk adviesrapport met waar nodig visuele ondersteuning. 

In ons adviesrapport bieden wij altijd een optie met en zonder montage aan. Heb je hulp nodig bij het maken van deze keuze? Wij zullen u ook hier in advies voorzien. 

Fine tuning

Na ons advies te hebben gegeven vragen wij altijd om terugkoppeling. Wij begrijpen als geen ander dat het inrichten van wat voor ruimte dan ook niet eenvoudig is. Wij helpen graag om het idee, zoals u dat in uw hoofd heeft perfect te realiseren.

Fine tuning

Levering

Levering

Afhankelijk van het project en de optie wel of geen montage besluiten wij of we de werken zelf bezorgen of dit uitbesteden aan een betrouwbare bezorgdienst. Uiteraard stellen we u altijd op de hoogte van de levering.

Terugkoppeling

Wij vinden niets zo belangrijk als een tevreden klant. Daarom koppelen wij een binnen een maand na oplevering altijd even terug bij de klant. Is er iets niet naar wens? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing, wel zo eerlijk toch?

Terugkoppeling