Over ons

TEGEN DE WAND

Wij zijn Tegen de Wand, en we ergeren ons mateloos aan een saaie ruimte. Vanaf dat moment is Tegen de Wand geboren. Waar in het begin voornamelijk familie en vrienden met enige regelmaat naar ons toe kwamen voor advies en hulp hadden we al vrij snel besloten dat we dit voor een groter publiek wilden aanbieden. Onze visie is om mensen zichzelf weer helemaal thuis te laten voelen in huis. Dit doen we door unieke wanddecoraties aan te bieden die van uitermate hoge kwaliteit is. 

Opgericht door twee jonge ondernemers die behoorlijk wat affiniteit hebben met drukwerk. 

Joep

Vroeger merkte ik al oog voor detail te hebben. Waar andere een (grafisch) product vaak bestempelde als ‘mooi’ vroeg ik mij altijd af waarom de consument zo snel tevreden is. Door mijn ervaring in de grafische industrie waar ik verschillende machines kan bedienen werd deze vraag alleen maar groter. Met Tegen de Wand  bekleed ik één duidelijke missie: ”Het leveren van grafisch kwalitatieve wanddecoratie.”

Freek

Na 6 jaar in de grafische industrie te hebben gewerkt, mijn studie te hebben afgerond en al een aantal jaar bezig te zijn geweest met ondernemen. Was het tijd voor een nieuwe stap: Tegen de Wand.

Met Tegen de Wand bouwde ik letterlijk aan een droom die een combinatie kent van twee factoren, namelijk: ”Het opleveren van maatwerk die precies bij de klant past en het leveren van kwalitatief goede producten.”