Dibond

Onze Dibond platen zijn stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Het lichte gewicht maakt Dibond ideaal om te monteren aan gevels en (vlakke) wanden. Je kiest je eigen formaat en desgewenst ook voor contoursnijden.

Verschillende types Dibond

Je kunt kiezen uit Dibond® budget, Dibond premium en Dibond digitaal. De budgetvariant is de voordeligste in aanschaf en uitermate geschikt voor HomeDeco en signing doeleinden. Dibond Premium is een stabiele plaat van Europese herkomst die qua eigenschappen en prijs de perfecte middenweg is tussen Dibond Budget en Dibond Digitaal. Dibond Digitaal heeft een constante basiskleur, mogelijkheid tot dubbelzijdig printen of het voorzien van een beschermende coating geschikt voor nagenoeg alle toepassingen.

Kies uit twee soorten print

We printen jouw Dibond rechtstreeks op de plaat. Voor een andere uitstraling, kies je een plaat voorzien van folie met mat of glans laminaat.

Dibond XL

De XL-platen bestel je tot 400 x 196 cm uit één stuk. Zo voorkom je opdelingen en is je resultaat nog mooier! Voor de XL-variant kun je echter alleen kiezen voor Dibond budget. Deze budgetvariant is voordelig en verkrijgbaar in 3 mm. We printen jouw print rechtstreeks op de plaat.

Bestand tegen corrosie en weersinvloeden

Naast het lichte gewicht heeft Dibond nog meer excellente eigenschappen. Dibond borden en panelen hebben een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom ook zeer geschikt voor toepassingen buiten.